Păstăi cu ardei copţi şi roşii la cuptor

de madi_marin in Mancaruri de legume, 29 Iun 2013 | 11029 vizualizari

 

E o mâncărică foarte gustoasă.Se poate face şi cu cărniţă,însă eu am ales fără.E la fel de bună şi caldă,şi rece.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole păstăi rotundă
  • 3 roşii mari
  • 1 kg de ardei graşi
  • 2 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • zarzavat de casă din roşii şi ardei
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstăi cu ardei copţi şi roşii la cuptor:

Se curăţă păstăile şi se spală. Se scurg şi se adaugă peste ceapa şi usturoiul toacate  şi călite  în ulei. Se adaugă o cană de apă şi se pun la foc mic cu capacul vasului pus.

Între timp se coc ardeii pe plita. Când sunt gata se pun într-un castron, se presară cu sare şi se acoperă. Se lasa vreo 10 minute, după care se curăţă de coajă şi se taie în fâşii. Se adaugă peste fasole împreună cu roşiile tăiate cubuleţe, zarzavatul, sare şi piper.

Se dă vasul la cuptor la foc mic ca să scadă sosul.

La sfârşit se presară pătrunjel tocat.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstăi cu ardei copţi şi roşii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu ghebe si usturoi